Hobie Forums
http://www.hobie.com/forums/

Svensk-Kanarisk Island Club
http://www.hobie.com/forums/viewtopic.php?f=103&t=52622
Page 1 of 1

Author:  Hobie Crafte [ Thu Aug 21, 2014 2:46 am ]
Post subject:  Svensk-Kanarisk Island Club

Hej! Jag äger en TI sedan 2010, som ligger vid Mälaren. Jag har hittills inte gjort några ansträngningar att förena mig med andra svenska Island-ägare. Det kunde dock vara ganska trevligt med en svensk Island-klubb. Men jag överväger också att flytta mina bopålar till Kanarieöarna och kan möjligen här också hitta någon svenskspråkig med anknytning till eller intresse för Kanarieöarna. Givetvis kan en Kanarieöklubb också inkludera spanjorer och annat löst folk. Det kunde bli en Canarian Island Club med engelska som huvudspråk. Spanska måste jag lära mig.

Jag kan tänkas köpa en tomt och en ruffad båt på Kanarieöarna, men tills vidare överväger jag starkt en mer luffarliknande tillvaro. Jag har lärt mig hur man får livet att fungera ombord på en TI och tror att jag kan få det att fungera bra också på Kanarieöarna. Jag överväger också att skaffa ett elfordon för landtransporter. En elmoppe kanske. Eller bara en elcykel.

Är du intresserad av något av det här så hör du lämpligen av dig. Det är bra om du inte är någon väldigt materialistisk person, utan mer intresserad av en ekologiskt hållbar livsstil, inte minst mot bakgrund av oljetoppen. Så kommer vi lättare överens.

Jag torde översätta det här till engelska om jag inte får några svar från folk som talar svenska.

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/