Return to Hobie.com
Hobie Forums
It is currently Wed Nov 13, 2019 2:10 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 10, 2018 10:23 am 
Offline
Site Rank - Deck Hand

Joined: Fri Aug 10, 2018 10:10 am
Posts: 2
I recently had the seat back cable break at the splice. The new cable I got from Hobie is much thicker than the original. After much cursing I was able to get it installed. Now the lean adjustment control on the left armrest won’t “lock” into position and slips until the cable is level with the attachment point. This leaves me tilted way too far back to do much of anything.

I can’t figure out if the cable is too thick to let the adjustment barrel lock when the cable is partially wrapped on it or if rotating the adjuster back and forth may have rounded the edges that lock the adjuster. Anyone else experiencing issues with the new thicker cable on older seats.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 10, 2018 11:15 am 
Offline
Hobie Tech / Moderator

Joined: Wed May 28, 2003 1:12 pm
Posts: 1393
Sounds like you've wound it around the arm rest backwards - that will make it just unwind - you gotta spin it around the other direction.

_________________
Jacques Bernier
http://www.hobiecat.com/
http://www.facebook.com/HobieCatCompany


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 10, 2018 1:46 pm 
Offline
Site Rank - Deck Hand

Joined: Fri Aug 10, 2018 10:10 am
Posts: 2
Doh!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
© Hobie Cat Company. All rights reserved.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group